Marts 2014  
     
  Efter nogle rigtig, rigtig gode koncerter her i vinter, skal foråret nydes og andre projekter
søsættes.

Vi spiller igen hen over året - se koncerterne under LIVE rubrikken - men satser på
at komme afsted på en lidt større runde til jan/feb/marts næste år.

Til efteråret er det også planen at kunne udsende lidt nyt musik …

- indtil da, de bedste hilsner herfra :-)

PR-meddelelse - turne 14/15 - download her:

 
     
  pressemeddelelse.pdf  
     
 
 
     
 

21.11.13

 
     
  NY EP  
     
  Give It To Me...
Per Chr. Frost klar med ny EP
Guitaristen og bassisten Per Chr. Frost er nok stadig bedst kendt som et fremtrædende medlem af GNAGS i gruppens storhedstid mellem 1975-95. Men i de sidste mere end 15 år, har Frost ud over at være en af branchens mest benyttede side-men (bl.a. for Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Allan Olsen og Poul Krebs) også turneret flittigt med sit eget band med sangene fra solo-karrierens foreløbig seks albums i bagagen. Og nu er der igen nyt fra den tidligere Ken Gudman-prismodtager. Den 6. november udsender Frost singlen ‘Give It To Me’, der også er at finde på Per Chr. Frosts nye EP, som udkommer den 1. december.
Tidligere i år gik Frost og hans faste live-band i det legendariske Puk-studie uden for Randers, og indspillede EP’ens fire sange. Og intentionen var klar: Den dynamik, som publikum kender fra Per Chr. Frost og hans band på scenen, skulle være et bærende element i de nye sange. Og det færdige resultat dokumenterer, hvordan Frost og hans musikere med energi og nærvær forstår at tilsætte de enkle kompositioner arrangementsmæssig opfindsomhed i et personligt musikalsk udtryk, der genremæssigt placerer sig i krydsfeltet mellem blues, rock, reggae soul og funk.
'Give It To Me’, hedder singleudspillet. Et reggae/rock nummer der musikalsk trækker tråde tilbage til GNAGS-tiden. ‘Give It To Me’ er en ægte musiker-sang om at få guitaren til at synge, og om forbindelsen mellem scene og publikum, som skaber den magi, der er musikerens ultimative brændstof.'Same old song - ain't nothing new. I pick up this guitar, gonna strum it for you...'. Musik – og Per Chr. Frost - i en nøddeskal.
'Sinkin' Like A Stone' – en prosaisk sang med hip til finanskrisen, forankret i bluestraditionen. Om at være arbejdsløs og på vej ned, såvel mentalt som økonomisk. Sangen er båret på et sejt groove i grænselandet mellem rock, blues og funk. ‘Sinkin’ Like A Stone’ har ligesom 'Give It To Me' været på Frosts live-repertoire igennem de sidste par år. Og det kan høres.
'Walkin' After Midnight' - det legendariske Patsy Cline-nummer fra 1957, har spøgt i Pers baghoved siden han engang i ‘90'erne medvirkede på en række indspilninger, hvor Lis Sørensen fortolkede Patsy Cline sange. Dét album kom aldrig, men ‘Walking After Midnight’ blev med sin slentrende og jazzy feeling hængende hos Per. Nu har den endelig fundet vej til publikum i hans egen version, der – omend lidt mørkere i anslaget - også trækker på de klassiske elementer af ‘western swing’, som vi kender fra Clines originaludgave.
'Keep A Light Shinin’' – en sang om krig og kærlighed i en klassisk/romantisk rock’n'roll tradition. I en række billeder, der i frie associationer stables ovenpå hinanden, anes historien om afsavn på grund af udsending til krig i fjerne egne. En kritisk kommentar til aktivistisk militærpolitik, men også en kærlig og solidarisk sang til dem, der er fanget i det spil.
Ud over Per Chr. Frost og bandet medvirker sangerinden Ena Egelund, som har arbejdet sammen med Per Chr. Frost i en lang række sammenhænge siden starten af 00'erne på EP’en.
Per Christian Frost & Band - Lars Daugaard (trommer), Henrik Møller Pedersen (bas) og Peter Dencker (keyboards) – præsenterer de nye og gamle sange ved en række koncerter i begyndelsen af 2014 (tid/sted: www.per-chr- frost.dk /live).
 
     
 
 
     
  Download hele pressemeddelelsen
samt coverbillede her:
 
     
  pressemeddelelse.pdf  
     
   
     
 
 
     
  Download bandbilleder: